Animo ridebukser for en behagelig ridetur

Kvalitet og komfort

Der er mange ting at tage hensyn til, når du skal vælge ridebukser. Det er i mange tilfælde en ivestering på en beklædningsgenstand, som du efterfølgende skal tilbringe mange timer i. Det er derfor vigtigt, at kvalitet og komfort er i topform, så du og din hest ligeledes kan være det.
Animo ridebukser yder en uvurderlig støtte til din krop, der støtter bagtil såvel som dine lår og lægge, som er de tre særskilte muskelgrupper der er særligt udsatte under ridning. Alle Animos ridebukser er grundigt gennemtestede. Det betyder også, at du ved køb samtidigt modtager garanti for ridebukser af god kvalitet som svarer til dine behov som rytter, hvor et par velsiddende ridebukser er en nødvendighed. Størstedelen af Animos ridebukser har ligeledes et særskilt silikone-grip på buksernes inderside, som har en afslappende effekt på benene idet du ikke behøver udsætte benmusklerne for de samme spændinger, som hvis du red med ridebukser uden det populære grip.
Silikonen er ligeledes med til at sikre dig bedre kontrol over hesten.
Animo Ridebukser

Til hest med stil

Animos ridebukser er blevet særligt populære på deres ekstravagante udseende, der oftest er krydret med glimtende smilisten, broderier og særprægede designs, der med sikkerhed vil skille dig ud i stalden såvel som på ridebanen. Ridebukserne kommer også i et utal af farver, der med garanti dækker hele paletten. Animo ridebukser er særligt velegnede til stævner og anden festlig fremtoning til hest.
Ridebukserne kommer både med lynlås-, knappe-, og hægtelukning, der er med til at sikre den unikke pasform. Tilmed har størstedelen af Animos ridebukser lommer både fortil og bagtil. Mange af modellerne har også skindbeklædning på knæene eller på hele buksen, så der er rig mulighed for at finde et par ridebukser der passer netop dine behov.
Animo ridebukser er af suveræn kvalitet, uforlignelig komfort og topklasse pasform.