Den nye iPhone 8 plus er spækket med nye smarte funktioner

En af de nyeste og mest omtalte nyheder inden for udviklingen af nye smartphones der er kommet frem for nyligt er annonceringen af iPhone 8 og iPhone 8 plus. Disse to smartphones kommer som efterfølgere til den velkendte og enorm populære serie af iPhones som producenten Apple har opnået stor succes med. Disse to nye iPhones bygger videre på teknologien fra de tidligere iPhones, og bringer samtidigt nogle helt nye og spændende funktioner og features på banen.
Apple har gennem årene haft masser af muligheder for at undersøge hvilke ting der fungerer og hvilke der ikke gør når det kommer til smartphones. Ved at kigge på hvad folk har været tilfredse og utilfredse med samt hvad de ville ønske at deres iPhones var i stand til, har det været muligt for producenten at spore sig ind på den helt perfekte kombination af brugervenlighed og avancerede funktioner, der gør iPhone 8 og iPhone 8 plus til noget helt særligt. Disse to nye iPhones ligner hinanden på flere måder, men der er også steder hvor de adskiller sig fra hinanden. Skærmen på en iPhone 8 plus er for eksempel en del større end skærmen på en almindelig iPhone 8. Hvor iPhone 8 har en skærm på 4,7 tommer, har iPhone 8 plus en skærm på 5,5 tommer. Ud over en større skærm er iPhone 8 plus også udstyret med et par ekstra funktioner som iPhone 8 ikke har.

IPhone 8 plus og dens smarte dobbeltkamera

En af de områder hvor iPhone 8 plus adskiller sig mest fra iPhone 8 er i forhold til dens kamera. Her er dog i begge tilfælde tale om et kamera på tolv megapixel, hvilket gør det muligt at tage knivskarpe billeder med ens iPhone i utrolig høj opløsning sammenlignet med hvad det er muligt med mange andre smartphones på markedet i dag. IPhone 8 plus er desuden udstyret med et dobbeltkamera, hvilket åbner op for helt nye muligheder i forhold til videooptagelser og fotografering.
Den nye iPhone 8 plus har både et kamera med vidvinkelobjektiv og et kamera med teleobjektiv. Disse to kameraer fungerer i samspil med hinanden, og gør det muligt at få en utroligt god optisk zoom i kombination med den klassiske digitale zoom. Derudover er det med dobbeltkameraet muligt at anvende den smarte Portræt-funktion, som er helt ny og kun er tilgængelig på iPhone 8 plus. Denne portrætfunktion gør det muligt at tage detaljerede portrætter, hvor baggrunden automatisk sløres så fokus ligger på det man tager et portræt af.

Læs også  Find din nye elektroniske cigaret her hos os og bestil den allerede i dag!

Andre højdepunkter ved iPhone 8 plus

Den nye iPhone 8 plus er kompatibel med trådløs opladning. Mange anser fremtiden for at være kabelløs, og det er derfor også muligt at oplade sin iPhone 8 plus helt uden brug af opladerkabel. Lægger man sin iPhone 8 plus med bagsiden nedad på en trådløs opladestation, vil den automatisk begynde at oplade. Foruden det forbedrede kamera og mulighed for trådløs opladning, er nogle af højdepunkterne ved den nye iPhone 8 plus dens nye skærm med bedre farvegengivelse samt dens hurtigere A11 Bionic processor med højere ydeevne