Fremtidens ledere fokuserer på efteruddannelse

Vi lever i en omskiftelig verden hvor øget globalisering sætter virksomhedernes konkurrence evne på prøve. Det betyder større krav til hver enkelt medarbejder, men kravet til lederne er også blevet markant skærpet. For den moderne leder betyder det at ens værktøjskasse skal være i orden – man skal være ordentlig klædt på til morgendagens udfordringer. Der er med andre ord et stort behov for rellevante lederuddannelser, som har fokus på de problemstillinger man som leder oplever i sing dagligdag.

Mini MBA fra Probana er en populær uddannelse

Virksomheden Probana har haft god vind i sejlene med deres Mini MBA udannelse. Udannelsen er sammensat af en række kursusdage, men deltagerne bliver også uddannet via E-learning. På den måde er det nemmere for den enkelte kursist at finde de tidspunkter der passer ham/hun bedst. F.eks. når ungerne er lagt i seng og der er ro til at fordybe sig. Netop kombinationen mellem E-learning og kursusdage har vist sig at være populær. Dels kan deltagerne passe deres almindelige arbejde, men samtidig har de friheden til at sætte sig på skolebænken når de føler sig mest motiveret.

Spændende undervisere hos Probana

Ud over at sikre et højt fagligt niveau i selve undervisningsmaterialet, har Probana allieret sig med en række spændende undervisere og eksterne foredragsholdere. Holdet tæller bl.a. markante profiler som B.S. Christiansen, Stine Bosse og erhvevsmanden Asger Aamund. Det at man bruger eksterne foredragsholdere og undervisere, sikrer at delagerne får en bredere erhvervsfaglig tilgang til stoffet.

Der er fokus på at de ting man lærer på en Mini MBA, kan omsættes og bruges direkte i deltagernes egen dagligdag i den virksomhed de arbejder.
Ved at tage udgangspunkt i konkrete problemstillinger fra dagligdagen, opnår man at undervisningsformen er mere nærværende. Det bliver derfor mere konkret og mindre teoretisk – det har været en stor glæde for deltagerne.

Mini MBA´en har opnået stor popularitet blandt både virksomheder og offentlige institutioner. En lang række C20 virksomheder har allerede haft deres ledere på kursus. F.eks. Danske Bank, Novo Nordisk og Mærsk. Det offentlige benytter også Probana Business School som et uddannelsestilbud for deres ledere. Forsvaret er blot en af de mange offentlige virksomheder som har valgt en Mini MBA fra Probana. Det er således allerede i dag en anerkendt uddannelsesform blandt både virksomheder og offentlige institutioner.