Glæd jer til Den Store Julefrokost i København

Hvilke slags billetter kan jeg få til Den Store Julefrokost i København?

Der er fire forskellige slags billetter til Den Store julefrokost i Valby i København. Den første billettype er LATE NIGHT-billetten og er den billigste. Den giver adgang til musik og fri bar imellem 21.30 og 01.45 – men mad er ikke inkluderet. Den næste billettype er KATEGORI B, som giver adgang til maden og juleshowet. Fri bar er ikke indkluderet, men drikkevarer skal købes ved siden af. Den tredje billettype er KATEGORI A som giver adgang til den store julemenu, altså maden, juleshowet og fri bar hele aftenen.

Den sidste billettype til Den Store Julefrokost i København er KATEGORI VIP, og giver adgang til den store julemenu, juleshowet, fri bar hele aftenen og pladser foran scenen indtil klokken 21.30 – derefter er der adgang til VIP lounge på scenen.

Er der andre forskellige på billetterne ved Den Store Julefrokost i København?

Udover priserne og det er tidiigere er nævnt er der altså også forskel på hvilke underholdningsarrangementer man har adgang til. LATE NIGHT billetterne har ikke adgang til stand-up komikerne heller, pga. at man først kommer efter maden er spist.