Hvad er en smuk feminin tatovering?

Flere og flere danskere vil gerne lade sin krop dekorere med en smuk tatovering. Mange kvinder er dog bare bange for, at hvis de får en tatovering kommer de til at se mindre feminine ud, og det afholder dem faktisk fra at få lavet en tatovering. Dette er naturligvis en skam, da det er en helt misforstået holdning, at man ikke kan være feminin med en tatovering. Det handler nok bare lidt om, hvem man er og hvad man får tatoveret.

Forskelligt fra kvinde til kvinde

Hvis man tror man bare kan gå ind til tatovøren og bede om at få lavet en feminin tatovering, så kan man godt tro om igen. Sådan fungerer det ikke. Man er nødt til først at gøre op med sig selv, hvilken type kvinde man er. Det er klart, at en tatovering som dækker hele armen måske er lidt mindre feminint end en sød kat, men hvis man ikke i forvejen er en meget feminin kvinde, så er det jo ikke det man skal ud i. Tatoveringerne er nødt til at passe til en som person, hvis de vil virke feminin. En lidt mere rå tatovering, kan nemlig i sidste ende være lige så feminin som en mindre rå tatovering.

smukke tattoveringer

Tatovørerne er super dygtige

Er man meget i tvivl, skader det ikke at gå ind og spørge tatovørerne. De vil altid have gode ideer, og er faktisk også gode til selv at komme med forslag. De har trods alt tatovereret i mange år, så de har set den ene smukke feminine tatoveringer kan laves effektivt. Hvis man blot fortæller dem lidt om en selv og de visioner man har, så bør man nok være i stand til at finde ud af et eller andet sammen med de dygtige tatovører.

I en lang årrække har man ment, at tatoveringer var meget maskuline, og de tilhørte mænd, da tatoveringer have et stærkt maskulint udtryk. Dette er dog ikke tilfældet længere, da man i dag kan se, hvorledes tatoveringer er for både mænd og kvinder. Denne artikel handler derfor om, hvorledes kvinder har skiftet det hårde og maskuline udtryk i de tidligere tatoveringer ud med bløde, smukke og feminine træk, så de fremhæver kvindens skønhed og femininitet. Smukke, feminine tatoveringer pryder derfor kvindekroppe i dag, og mange kvinder finder inspiration til smukke, feminine tatoveringer på diverse sociale medier – eksempelvis fugle, blomster og mange flere feminine motiver!