I København elsker jeg massage – meget!

Jeg kan lige så godt sige det som det er, jeg elsker massage! Hvem gør ikke det? Det er dog langt fra alle, der under sig selv den forkælelse at tage til massør på regulær basis. At tage til massage i København et par gange om måneden er blevet et must for mig, da jeg simpelthen bare nyder det i fulde drag, og jeg har det så godt bagefter. Nu har jeg altid været en computerglad person, og hvor det i ungdommen betød en masse spil og sjov, så har det i voksenlivet betydet en masse arbejde, og det er stadigvæk sjovt! Problemet ved at være naglet fast foran sin computerskærm er dog, at det i længden ikke er særlig sundt for ryggen. Derfor oplevede jeg i en tid, at jeg havde ondt i den øverste del af ryggen, og min nakke var meget spændt. Dette gjorde også, at jeg for tid til anden fik nogle irriterende hovedpiner, som satte en stopper for hverdagen, hvilket var meget problematisk. Da jeg så fandt ud af hvad problemet var, tænkte jeg at det ville gøre godt med en god massage i København. Jeg havde ikke prøvet det før, men jeg har altid nydt, når mine kærester har givet mig massage, og så må en professionel da næsten være bedre. Det viste sig at være rigtig godt, og jeg nød faktisk den smerte, som jeg havde, da massøren kæmpede med min ryg og nakke, og bagefter havde jeg det rigtig godt. Efter et par behandlinger følte jeg mig meget mere frisk i kroppen og ikke så begrænset, som jeg åbenbart havde været tidligere. Efter den oplevelse gjorde jeg det til en fast tradition, at jeg skulle til massage i København et par gange om måneden. Det har jeg bestemt ikke fortrudt, og jeg føler at mine penge ikke kunne være blevet brugt bedre, for hvad er bedre end velvære? Til dem som ikke har prøvet det, kan jeg varmt anbefale en god gang massage, som kan få løsnet op bagi.

Læs også  Højbede – hvad koster højbede?