iPhone 6s er det nyeste fra Apple

Hvad gør iPhone 6 så speciel?

Endnu engang fører Apple sig frem med en ny udgave af deres mobiltelefoner – men hvorfor er det at folk står i lange køer for at få fat i netop denne telefon?
Produkterne har været populære siden den første dag de kom på markedet og der er rigtig mange der ejer en iPhone. Det der har været fokus på ved denne nye lancering er skærmen – den har nemlig 3D effekt og kan mærke hvor hårdt man trykker. Derudover er den 70% hurtigere og den er blevet taget rigtig godt imod verden over.
Designet er stort set det sammen, men der er nogle ændringer. Telefonen findes i fire forskellige farver samt at skærmen er meget stærkere end de tidligere iPhones.

Gode råd om iPhone 6s

Er man én af dem der skal ud og investere i sådan en telefon, så er der nogle ting man skal tage med i overvejelserne. Det er selvfølgelig vigtigt at man tager stilling til hvor vidt man har brug for iPhone 6s eller om man kan nøjes med den man har. Set i det store hele, så kan telefonerne jo i bund og grund det samme – bare med et par enkelte tilføjelser til den nye. Så har man en ældre iPhone, så skal man vurdere om man har brug for den nye iPhone 6s og gerne vil være med på moden. Man skal vurdere om man har brug for en telefon der er 70% hurtigere, bedre kamera og skærm – den kan selvfølgelig være en meget god ide at den er hurtigere hvis man bruger telefonen til spil og lignende. Bruger man den ikke til disse ting, så er det måske ikke værd at bruge så mange penge på.

Læs også  Mobiltelefoner er en del af vores personlighed

iPhone 6s