Leje af slush-ice-maskine til alle aldre

Farverig børnefest

Den mest populære løsning ved leje af slush-ice-maskiner er den såkaldte tokammers-model, hvor der er plads til to forskellige smagsvarianter af den eftertragtede drikkelse. Det giver gode variationsmuligheder og smagsvarianterne kan løbende udskiftes.
Ikke blot er slush-ice dejligt læskende i sommervarmen, det er også en farvestrålende drik, der med sikkerhed vinder stor opmærksomhed ved netop dit arrangement. Et godt råd er at sørge for, at der er flere farver på bordet, især hvis der er tale om en børnefødselsdag eller byfest, hvor de mindste typisk er godt repræsenteret. De fleste børn synes det er ufatteligt skægt at se alle regnbuens farver repræsenteret i plastikkoppen.
Typisk følger der to valgfrie smagsvarianter med, når du lejer en slush-ice-maskine. Af de mere populære smagstyper kan jordbær, cola og sport nævnes. Smagsvarianterne kommer i væskeform og agerer ligesom du kender fra saftevand.
Slush Ice Maskine Leje

Slush-sjov for de voksne

Slush ice maskiner leje er dog ikke kun til de mindste. Det er stadigt stigende populært at lave voksne variationer af læskedrikken, hvor der udover koncentrat og is ligeledes tilsætter alkohol, somregel vodka eller jægermeister, som går særligt godt i spænd med førnævnte smagsvariationer. Derudover er det kun fantastien der sætter grænser, trods der naturligvis opfordres til at indtage alkohol med måde og selvfølgeligt kun til personer over 18 år.
Slutteligt er slush-ice en kaloriefattig drik og det kan derfor være fordelagtigt at vælge at leje en slush-ice-maskine og blande alkohol heri frem for at blande førnævnte med sukkerholdige sodavand eller juices.
Når du lejer en slush-ice-maskine kan du typisk spørge efter opskrifter på gode drinks eller også kan disse findes online.

Læs også  Succesen er i hus med et eventbureau i København