Sådan får du den bedste skrotpris

Hvor heldig har man lov at være? Min far bad mig få deres gamle Volvo 242 skrottet og gav mig 500 kr. for at klare opgaven. Jeg kontaktede derfor nogle forskellige autoophuggere for at høre om der var nogen der havde nogle gode skrotpriser hvis man havde en gammel bil man skulle af med.

Nu havde jeg jo allrede tjent 500 kr. men jeg blev noget overrasket da de først 3 firmaer jeg ringede til, ville have mellem 1000 – 2500 kr. for at skrotte den gamle bil. Jeg havde ikke ligefrem regnet med at skulle tabe på at hjælpe min far, men jeg gav imidlertid ikke op. I stedet surfede jeg lidt rundt på nettet og faldt over en hjemmeside der hed skrotdingamlebil.dk – de skrev at de havde gode skrotningspriser, så det var bestemt et forsøg værd.

Værd at undersøge markedet for skrotpriser

Jeg må sige at jeg ikke blev skuffet – det var helt klart dagens bedste skrotningspriser og vi fik lavet en aftale med det samme. Så nu har jeg lavet en skilling både fra min far, plus nogle ekstra lommepenge på skrotningspræmien. Det kan være at man skulle begynde at lede efter gamle bilder som er moden til skrotning, nu har jeg i hvert fald fundet et seriøst firma som betaler fornuftigt. Det kan være jeg skal holde det for mig selv, kan være den gamle bliver skuffet hvis han finder ud af at jeg faktisk endte med at lave mig en god skilling. Jeg tror faktisk at jeg vil invitere min kæreste en tur i biffen – der er jo ingen grund til ikke at fejre dagens høst. Det er fedt når man faktisk tjener penge på at hjælpe familien og alle ender med at være glade – og den gamle kom af med sin gamle Volvo uden at skulle bruge en masse tid på det. Alt i alt en absolut herlig dag. Job well don og penge på lommen. Livet er sku herligt indimellem og fedt at jeg fandt det firma! Så hvis du har en bil der skal skrottes bør du helt klart ringe til dem først – der er jo ingen grund til at tabe penge hvis folk ligefrem vil betale dig for at komme af med din gamle bil vel?

Læs også  Sikken en ballade for at få en fair skrotpræmie