Sikken en ballade for at få en fair skrotpræmie

Den gamle Opel var nået til enden på et ellers spændende liv som bil, tiden var med andre ord kommet til at skrotte min gamle bil. Men sikke en ballade for at få en fair skrotpræmie! Jeg må blankt erkende at flere i autoskrot branchen simpelthen er pilrådne!

Når folk høre ordet skrotpræmie tror de at det er en selvfølge, men der er stor forskel på om det overhovedet er muligt at få gode penge for din skrotmodne bil – du skal i hvert fald være tålmodig.

Man skulle nærmest tro at flere af disse firmaer alene var sat i verden for at snyde hæderlige og hårdtarbejdende familiefædre som mig. At tænke sig at de frække dyr forlanger penge for at hjælpe

folk af med deres gamle biler

Endelig et fair firma med skrotpræmier der er til at forstå
Jeg blev faktisk så stædig at jeg besluttede mig for at finde bare et firma som tilbød en ordentlig pris for min skrotbil. Jeg faldt over firmaet www.skrotdingamlebil.dk og udfyldte deres formular på hjemmesiden. Jeg havde egentlig ikke regnet med at høre fra dem, eller også at de ligesom de andre ville kræve penge af mig. Men jeg blev positivt overrasket! De tilbød mig faktisk penge for min gamle bil!. Det lader til at man ikke altid skal skue hunden på hårene og det var da herligt rent faktisk at falde over et seriøst firma i en ellers brodden branche – så stor tak til dem, det var en fornøjelse at handle med dem.

Læs også  Sådan får du den bedste skrotpris