Slip for snegle i haven med sneglehegn

Tusindvis af danske haveejere har de senere år haft ubudne gæster i deres flotte haver. Nemlig snegle, og desværre rigtig mange af dem. Faktisk så mange, at mange haver er blevet decideret ødelagt, og haveejerne nærmest måtte opgive haven, det var ganske enkelt en umulig kamp at holde de mange snegle væk. Urtehaver, blomsterbede og meget mere blev helt eller delvist ødelagt, og haveejerne kunne faktisk intet stille op.

Men heldigvis er løsningen nu på markedet, og ikke overraskende, så har mange tusinde haveejere allerede investeret i denne løsning. Løsningen er sneglehegn, og som navnet antyder, så er det ganske enkelt et hegn, som har til formål at holde snegle væk fra et ønsket område. Det kan være urtehaven, det kan være nogle blomsterbede, ja det kan faktisk være hele haven, det er naturligvis op til dig hvor meget af din have du vil indhegne med sneglehegn. Mange vil måske tro at sneglehegn er grimt og upraktisk, men det er faktisk ganske neutralt, og da det er tiltænkt snegle, så er det immervæk begrænset hvor højt det er, så det er helt sikkert ikke så grimt og generende som det kan lyde.

Sneglehegn kan du købe i alle havecentre, byggemarkeder og lignende. Det er desuden til at købe for yderst fornuftige penge, og sidst, men ikke mindst, så er det ganske nemt at montere hjemme i haven. Du kan uden tvivl montere sneglehegn omkring din have eller dele af haven på en eftermiddag, større opgave er det nemlig ikke, og lige så nemt det er at montere, lige så nemt er det at fjerne igen, hvis det skulle blive aktuelt.

Læs også  Højbede – hvad koster højbede?