Vigtig viden omkring permanent makeup

Når du går med tanker omkring at få lavet permanent makeup, er det vigtigt, at du gør dig noget generel viden om emnet, inden du kaster dig ud i projektet. Permanent makeup er nemlig ikke for sjov, og er et håndværk på din egen hud. Det er ligeledes vigtigt at vide, at du med permanent makeup lidt ligesom med plastikoperationer, aldrig kan vide sig sikker på det færdige resultat. Det er nemlig slet ikke uden risici at få lavet permanent makeup på sin hud, du kan eksempelvis være ude for at din hud vil afstøde noget af makeuppen eller det hele i yderst sjældne tilfælde. Det er ligeledes vigtigt at vide, at permanent makeup kræver som minimum 2 behandlinger uanset hvad, så der er ikke noget med at fortryde efter første behandling.

Vigtig viden inden behandling med permanent makeup

Når du har taget beslutningen om at få lavet permanent makeup hos miomio, er det vigtigt at du forbereder dig og danner viden på området. Det er nemlig ikke helt uden risiko, og der er en relativ stor forberedelse, der skal gøres på op til en uge inden behandlingsdagen, især hvis du har tendens til forkølelsessår er det vigtigt, at forberede sig. Hvis du danner dig viden på området og forberedelsen, har du de bedste muligheder for at opnå det ønskede resultat. Efterbehandlingen er også vigtig, det er vigtigt at du følger dine behandlers instrukse,r og giver makeuppen ro og ikke piller ved den efterfølgende.

Inden du går i gang med behandlingen med permanent makeup på din egen hud, er der nogle procedurer og informationer, som er vigtigt at vide, som kan være helt afgørende for, om du kommer til at opleve succes med den permanente makeup. Din forberedelsestid til behandlingen kan nemlig starte helt op til en uge inden din behandlingsdag, hvis du har tendens til eksempelvis forkølelsessår, skal du i gang med at forebygge en uge før behandlingen, så der er en minimal chance for, at du tilegner dig et forkølelsessår ved behandlingstidspunkt. Derudover frarådes det at få lavet permanent makeup fra professionel side, hvis du lider af sygdomme som diabetes, forskellige hudsygdomme, allergier overfor kontakt eller immunlidelse. Hvis du har fået lavet plastikkirurgiske indgreb anbefales det ikke at påføre permanent makeup i samme områder.

Permanent Makeup
Permanent Makeup hos MioMio

Op til din behandlingen er der nogle vigtige informationer og procedurer, som du skal følge for at minimere risikoen og opnå det største mulige chance for succes. Forberedelsestiden er vigtig, og i nogle tilfælde kan den være i op til en uge, især hvis du lider af tendens til forkølelsessår. Derudover frarådes det at få lavet behandlinger af permanent makeup, hvis du lider af diabetes, hudsygdomme, allergier, immunlidelse m.m., eller hvis du har fået lavet plastikkirurgi i samme områder. Så husk at lave din forberedelse og skab dig viden på området, inden du kaster dig ud i behandlinger omkring permanent makeup.

Når du skal have lagt permanent makeup for første gang, er det en rigtig god ide at lave en lille forberedelse på emnet, inden du kaster dig ud i det. Det er nemlig ikke helt ufarligt og uden risiko at få lavet permanent makeup. Derfor er det vigtigt at få en del viden på emnet inden, således du kan få valgt lige præcis den behandling, som passer bedst til dig. Du vil i mange tilfælde blive sat til at lave en helbredsundersøgelse, så du har den største chance for at minimere risikoerne, som eventuelt kunne være, at din hud afstøder makeuppen og farven.

Vigtig viden af efterbehandling af permanent makeup

Når behandlingen er færdig vil det højst sandsynligt være rødligt omkring området, hvor det permanente makeup er blevet lagt. Derudover vil farven være meget kraftig, det skal du ikke tage dig af. Det er helt normalt efter sådan en behandling, og vil i de fleste tilfælde aftage superhurtigt efter 2 dage, dog vil farven være en del kraftigere, end ønsket i et stykke tid. Derfor er det vigtigt ikke at bedømme efter det ønskede resultat i de første uge efter behandlingen. Din hud skal nemlig først i gang med en helingsproces efter behandlingen. Det er meget vigtigt, at du efterbehandler området med ro og ikke piller i makeuppen, og følger guidelinen omkring efterbehandlingen, som du får af behandleren efter behandlingen. Resultatet vil du være lykkelig for bagefter.

Efterbehandlingen af den permanente makeup er utrolig vigtig, for at opnå det bedste resultat. Det er vigtigt at understrege at dagene efter behandlingen, er præget af rødmen og hævnen i områderne, du har fået lavet permanent makeup. Derudover er farven utrolig mørk, og du skal vente nogle uger, før du opnår det ønskede resultat. Det er vigtigt, at du følger rådene, som din behandler giver dig efter behandlingen, og du giver området, du er blevet behandlet på ro i den efterfølgende tid og ikke piller ved makeuppen. Hvis du følger disse instruktioner, har du den bedste mulighed for at opnå det ønskede resultat.

Læs mere om permanent makeup på Wikipedia (Engelsk)